Αναγνώστες

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΚΛΩΝΙ 2012 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΒΙΝΤΕO ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)




Όπως κάθε χρόνο,έτσι και εφέτος πραγματοποιήθηκε στο χωριό μας το πανηγύρι μας,ανήμερα του Αγ. Παντελεήμονα, με μεγάλη επιτυχία.
Το Δ.Σ. του συλλόγου "ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΛΩΝΙΩΤΩΝ ,Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΗΜΟΝΑΣ" ,θέλει να ευχαριστήσει όλους τους παρευρισκόμενους καθώς επίσης και όλους όσους συντέλεσαν στο να διοργανωθεί και αυτό το πανηγύρι με το όσο δυνατό καλύτερο και πιο αποδοτικό τρόπο,σε αυτούς τους δύσκολα οικονομικούς καιρούς που διανύουμε.

Σε αυτό συντέλεσε και η παραδοσιακή ορχήστρα που υπήρχε και αποτελούνταν από τον Καραϊσκο στο κλαρίνο (πατέρα και υιό), τον Άγγελο Ψαρά και τον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο ταλέντο Παναγιώτη Πετεινό καθώς και το υπόλοιπο επιτελείο τους.
Η διοργάνωση από πλευράς συλλόγου με τα πολλά φαγητά και τα παγωμένα ποτά καθώς και το υπέροχο κέρασμα στο τέλος,συντέλεσε στα μέγιστα ώστε όλος ο κόσμος να περάσει υπέροχα χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Τέλος την επομένη το πρωί,ο σύλλογος επιτέλεσε και το κοινωνικό του έργο, επισκεπτόμενος  το γηροκομείο Σπερχειάδας  και παραδίδοντας στους  εκεί διαμένοντες,φαγητά.

Ευχόμαστε  ο Άγιος Παντελεήμονας να μας έχει όλους καλά και του χρόνου όλοι μαζί ξανά να γιορτάσουμε το πανηγύρι με μεγαλύτερη επιτυχία.

                                   ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
      ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΛΩΝΙΩΤΩΝ ,Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΗΜΟΝΑΣ"


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΚΛΩΝΙ 2012,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.


























































ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΥΛΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαύγεια - Δήμος Μακρακώμης

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

live!


powered by Agones.gr - Stoixima

flagcounter

free counters